Portfolio

Een overzicht van mijn werk.

Familie Shoots

Laat mij de momenten vangen, wees jullie zelf, ik heb wat leuke opdrachtjes en alles gaat vanzelf. In de opkomende of ondergaande zon middenin de natuur, maar ook in jullie huis kan ik natuurlijk foto’s komen maken. Jullie krijgen van mij vooraf kleding + kleuradvies.

New Born / Lifestyleshoots

De fijne, kleine details laten vastleggen in de eerste weken van jullie pasgeboren baby in de vorm van lifestyle fotografie. Vertrouwd bij jullie thuis, in de mooie babykamer of lekker op de bank in het fijne daglicht. Het ongeposeerde, waar jullie jezelf prettig bij voelen, ik neem de tijd ervoor.

Storytelling Homeshoot

Daar waar iedereen zich op z’n fijnste voelt. In jullie eigen omgeving, waar iedereen zichzelf kan en mag zijn.

Storytelling Cityshoot

In jullie eigen dorp of stad. Een stad waar je iets mee hebt of gewoonweg waar jullie het mooi vinden. Ik ga mee met mijn camera!

kieboom photography

Couple Shoots

Laat mij de momenten vangen, wees jezelf, ik geef wat leuke opdrachtjes en alles gaat vanzelf. In de opkomende of ondergaande zon middenin de natuur, maar ook in jullie huis kan ik natuurlijk foto’s komen maken. Jullie krijgen van mij vooraf kleding- en kleuradvies.

Afscheidsfotografie / afscheidsreportage

Bij een afscheidsreportage kun je ‘in het nu’ ontastbare momenten tastbaar maken en dierbaren op deze manier iets moois achterlaten. Ik ben een persoon die van puurheid  houdt, een lach of een traan, ik leg de emotie en het moment vast zonder daar onderdeel van te zijn.

Zakelijke shoots

Heb je foto’s nodig voor je nieuwe website, of een mooie profielfoto voor op linkedIn? Ik hou ervan iemand zijn/haar persoonlijkheid in beeld te brengen, zonder dat diegene zich er ongemakkelijk bij voelt.