KieboomPhotography-klikevent

Hi, dit ben ik

Ik ben Evelien Kieboom, opgegroeid in de mooie provincie Zeeland en nu woonachtig in Brabant. Samen met de leukste heb ik drie wilde lieve zonen, Sev, Liam en Vos. In m’n vrije tijd ben ik graag met mijn gezin buiten op pad en geniet ik van gezelligheid met vrienden. Ik ben een gevoelsmens, een genieter in het nu, met oog voor licht en details. Mensen die mij goed kennen weten dat er foto’s gemaakt worden als ik er ben. Fotograferen is dus echt uit mijn passie ontstaan. Anderen blij maken met een herinnering, een moment dat niet meer terugkomt, iets wat zo dierbaar is.

Ervaringen

" Evelien heeft mij gefotografeerd voor het project “Ruiters van Helmond”. Dat ze dit project heeft opgezet is al gewéldig creatief, maar toen ik het resultaat zag was ik helemaal overdonderd: zelfs door de ramen van mijn kantoor heen zijn de foto’s heel mooi en sfeervol! Ik ga ze niet alleen gebruiken als Ruiter van Helmond, maar deel ze op social media en plaats ze vol trots op mijn website. Ook voor zakelijke fotografie kan ik Evelien dus van harte aanbevelen! "
Inge Walstra
hypotheekadviseur
" Geen geforceerd awkward lachje maar echt pure foto's die het karakter van mijn dochter precies weerspiegelen. Met engelengeduld vastgelegd zonder dat mijn dochter het in de gaten had. Evelien wist tijdens de shoot doodnormale momentjes op een magische manier vast te leggen. Nog elke dag superblij met het resultaat! Wij laten zeker nog een keer foto's maken door Evelien! "
Anneloes
" Toen ik 36 weken zwanger was heb ik bij Evelien een zwangerschaps fotoshoot gedaan. Het leek me heel leuk om buiten te doen en Evelien had meteen ideeën voor een mooie locatie. Ze luisterde goed naar mijn wensen en dacht heel fijn mee om tot een mooi resultaat te komen. Daarnaast nam ze alle tijd en stelde me goed op mijn gemak tijdens de shoot. Het eindresultaat was super! Met een mooie bewerking van de foto's hebben wij een heel bijzondere herinnering van de zwangerschap. Bedankt Evelien, we komen zeker nog eens bij je terug! " ​
Marjolein

Voorwaarden

Algemene informatie

  • Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
  • Het auteursrecht ligt ten alle tijde bij mij als fotografe van Kieboom Photography.
  • Je gaat automatisch akkoord dat de foto’s online en offline gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden. Geef van te voren even aan als je dit liever niet hebt, dan heb ik daar natuurlijk begrip voor.
  • Als er bewolking is bij een geplande buitenshoot, gaat deze gewoon door. Mocht het regenen verzetten we deze naar een andere geschikte datum in beide agenda’s.
  • Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door mij. Instagramfilters vallen ook onder nabewerking. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Kieboom Photography is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door mij geleverd zijn.
  • Kieboom Photography kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotoshoot op locatie.
  • Bij annulering/verplaatsing minder dan 24 uur van tevoren wordt het gehele tarief in rekening gebracht. Bij annulering/verplaatsing binnen een week voor de fotoshoot wordt 40% in rekening gebracht. Dit i.v.m. de geïnvesteerde én gereserveerde tijd.
  • Bij bruiloften geldt een aanbetaling. Wanneer jullie akkoord gaan met de prijsopgave stel ik een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle gemaakte afspraken en de bijbehorende kosten. Ik vraag op dat moment een aanbetaling van 250 Euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking officieel.
  • Bijbestellen van foto’s is mogelijk voor €20,- per foto. Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen.
  • Cadeaubonnen kunnen besteld worden vanaf 50 euro. Deze kan ik eventueel ook verzenden naar het gewenste adres.