Tarieven / Voorwaarden

Familie shoots

345
-

pakket 1

445
gfd

pakket 2

525
MEEST GEKOZEN!

pakket 3

* Ik fotografeer geen grote familieshoots meer dan 6 personen
De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief 10 km reiskosten, alles daarbuiten 30 cent per kilometer (vanaf Helmond)

New Born / Lifestyle

345
-

pakket 1

445
MEEST GEKOZEN!

pakket 2

525
MEEST GEKOZEN!

pakket 3


De genoemde prijzen zijn inclusief BTW en inclusief 10 km reiskosten, alles daarbuiten 30 cent per kilometer (vanaf Helmond.

Storytelling Homeshoot

545

Storytelling Cityshoot

545
MEEST GEKOZEN!


De genoemde prijs is inclusief BTW en inclusief 10 km reiskosten, alles daarbuiten 30 cent per kilometer (vanaf Helmond.

Couple Shoot

345
-

* De genoemde prijs is inclusief BTW en inclusief 10 km reiskosten, alles daarbuiten 30 cent per kilometer (vanaf Helmond.

Voorwaarden

Algemene informatie

  • Bij het boeken van een fotoshoot gaat de klant akkoord met onderstaande algemene voorwaarden.
  • Het auteursrecht ligt ten alle tijde bij mij als fotografe van Kieboom Photography.
  • Je gaat automatisch akkoord dat de foto’s online en offline gebruikt mogen worden voor promotie doeleinden. Geef van te voren even aan als je dit liever niet hebt, dan heb ik daar natuurlijk begrip voor.
  • Als er bewolking is bij een geplande buitenshoot, gaat deze gewoon door. Mocht het regenen verzetten we deze naar een andere geschikte datum in beide agenda’s.
  • Het is niet toegestaan om ontvangen digitale bestanden op het internet te plaatsen in een andere bewerking dan dat deze is aangeleverd door mij. Instagramfilters vallen ook onder nabewerking. Na ontvangst van de digitale fotobestanden heeft de klant het recht tot reproductie voor eigen gebruik. Kieboom Photography is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen of fotoafdrukken bij producten die niet door mij geleverd zijn.
  • Kieboom Photography kan niet aansprakelijk worden gesteld bij materiële en/of immateriële schade tijdens een fotoshoot op locatie.
  • Bij annulering/verplaatsing minder dan 24 uur van tevoren wordt het gehele tarief in rekening gebracht. Bij annulering/verplaatsing binnen een week voor de fotoshoot wordt 40% in rekening gebracht. Dit i.v.m. de geïnvesteerde én gereserveerde tijd.
  • Bij bruiloften geldt een aanbetaling. Wanneer jullie akkoord gaan met de prijsopgave stel ik een opdrachtbevestiging op met daarin een samenvatting van alle gemaakte afspraken en de bijbehorende kosten. Ik vraag op dat moment een aanbetaling van 250 Euro. Na het voldoen van deze aanbetaling is jullie boeking officieel.
  • Bijbestellen van foto’s is mogelijk voor €20,- per foto. Het is niet mogelijk om de onbewerkte bestanden en/of RAW bestanden te ontvangen.
  • Cadeaubonnen kunnen besteld worden vanaf 50 euro. Deze kan ik eventueel ook verzenden naar het gewenste adres.